MediYoga-klasser HT2020

Du hittar mina MediYoga-klasser på Yogalife-studion på Ånstagatan 7 i Örebro.

Du bokar dig för en 10-veckors klass där vi går igenom 3 olika pass med olika övningar. Ingen tidigare erfarenhet av Yoga krävs. Även om du inte kan sitta på golvet kan du delta. MediYoga kan även utföras sittande på stol!

Läs mer om MediYoga här!

En ny 10-veckorsperiod med MediYoga är nu igång. Vi håller på v45-03, 2021 med 2 veckors uppehåll under v52 och 53 för jul och nyår. Till MediYogapassen kommer ingen förlängning av träningsperioden att ske vilket övriga yogaklasser på Yogalife-studion erbjuder i och med de nya Coronarestriktionerna.

I dessa Coronatider med fler restriktioner blir det än mer viktigt att kunna fokusera på ”rätt saker” och att kunna bibehålla ett lugn. Den stress och press som detta virus sätter på oss – utan att vi kanske drabbas av själva viruset – är inte vår kropp till godo. Därför förespråkar jag varmt just MediYogan som yogaform i dessa lägen. Den är lugn yogaform som fokuserar på andningen, vilket hjälper oss att hitta vårt inre ”lugn och ro”-system. Den tränar även upp våra lungor och vår andningsmuskulatur vilket är viktigt, så att vi är bättre rustade inför detta virus. Vi påverkar också vårt immunförsvar på ett positivt sätt genom att andas långa djupa andetag.

P g a de nya Coronarestriktionerna kommer inga drop-in anmälningar att tas emot till torsdagspasset.

MAX  8 PLATSER

Torsdagar kl. 19:00-20:15 – ENDAST ETT FÅTAL PLATSER KVAR.

Fredagar kl. 16:45-18:00 – INSTÄLLT!

Mer information och bokningsmöjligheter hittar du på Yogalifes hemsida.

Vi tar emot ActiWay och ePassi som betalningsmedel.

Jag kan vid behov även komma ut till din arbetsplats och hålla ett MediYogapass för en grupp med begränsat antal deltagare (max 8 personer). Finns bara lokaler att tillgå på din arbetsplats som gör att vi kan hålla ett tryggt avstånd fungerar även detta. Vi gör då passet i sin helhet sittande på stol.
För frågor och bokning – maila: info@powerwithin.se.