MediYoga

MediYoga i Gällersta Forngård (i Almbro strax utanför Örebro)

Vårterminens MediYoga-klass är nu till ända – stort tack till alla som deltagit under denna termin.
Önskar alla en härlig sommar och välkommen åter i höst då en ny 12-veckorsklass startar upp v35. Planerar även att hålla en fortsättningskurs vilken kommer att vara på 4 veckor.

Mer information tillsammans med anmälningsformulär läggs ut här på sidan under sensommaren.

Trevlig sommar!

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av Yoga för att delta i MediYogan, däremot är övningarna till fortsättningskursen lite mer ”krävande” än de övningar som ingår i de tre grundprogrammen i MediYoga (12-veckors kursen) där övningarna kan göras sittande på stol. Övningarna i fortsättningsprogrammet utgår från att du kan sitta på golvet. 

Vi tar emot ActiWay och ePassi som betalningsmedel, samt även Örebro kommuns presentkort).

Om MediYoga-klasserna

Ingen tidigare erfarenhet av Yoga krävs. Även om du inte kan sitta på golvet kan du delta. MediYoga kan även utföras sittande på stol!

Vi är i den vackra S:t Olofssalen i anrika Gällersta Forngård, som ligger i Almbro strax utanför Örebro. Här får du tillfälle att utöva MediYoga i en unik miljö. I den stora salen finns också gott om utrymme för att kunna hålla distans till övriga kursdeltagare.

Under de 12 veckor som klassen pågår kommer vi att gå igenom tre olika yogapass med olika övningar som jobbar på lite olika delar, där varje pass kommer att göras 4 veckor i följd.

Du tar med egen yogamatta samt filt.

Stolar finns att sitta på för dig som inte kan/vill sitta på golvet i s k ”lätt meditationsställning” och göra de olika övningarna. Ett fåtal sittkuddar och filtar kommer också att finnas på plats att låna (ihoprullade filtar kan även användas som stöd då vi gör de olika övningarna). I övrigt tar du med egen yogamatta samt en eller två filtar, beroende på om du vill ha en filt att ligga på (ovanpå din matta för att göra det extra bekvämt för dig), samt kanske en extra filt att lägga över dig, då vi ligger ner en längre stund under andningsövningen och den lite längre vilan, om du har lätt för att bli frusen.

Varmt välkommen att prova MediYoga!

Här kan du läsa mer om MediYoga och vad den innebär!

Vi tar emot ActiWay och ePassi som betalningsmedel, samt även Örebro kommuns presentkort.

 
 

 

Vill du ha privat klass i MediYoga?

För frågor och bokning – mejla: info@powerwithin.se.

Jag kan vid behov även komma ut till din arbetsplats och hålla ett MediYogapass för en grupp om max 15 personer (max antal för att jag som instruktör ska kunna överblicka alla i klassen). Finns ingen lämplig lokal med plats för yogamattor att tillgå på din arbetsplats  kan vi göra passet sittande på stol i ett konferensrum. Antal deltagare anpassas efter lokalens yta.
Är du intresserad av ett ”prova-på” pass – hör av dig via mejl: info@powerwithin.se.