MEDIYOGA-KLASSER

MEDIYOGA 2024

VT2024

MediYoga/MediCore på MåBraPraktiken, Engelbrektsgatan 37 i Örebro

MediYoga

Vårens MediYoga-kurs är slut för den här terminen. Nytt tillfälle kommer i höst! Mer information läggs upp här på sidan inom kort.

Tack till dig som deltog den här våren! 🙏 Varmt välkommen tillbaka i höst!

 

MediCore

En 4-veckors MediCore-klass – en fortsättning inom MediYogan – är nu igång.

I MediCore tränar du både den mentala delen och den fysiska delen. Du bygger styrka samtidigt som dina muskler får stretcha och slappna av, vilket har en positiv påverkan på rygg, bäcken, ben och även flödet av spinalvätska runt det centrala nervsystemet. Även lymfflödet ökar vilket har positiv effekt på immunförsvaret. Då övningarna görs lugnt och inkännande ger de en lugn- och ro respons i vårt biokemiska system – hormonflöden och tankar påverkas på ett positivt sätt.

Yogapasset är uppbyggt efter samma princip som grundprogrammen, d v s vi tränar andning, mental uthållighet och fysisk styrka. Men i MediCore-programmet är det lite mer krävande yogaövningar vilka inte kan göras på stol som i MediYogans grundläggande program. Här måste du kunna vara på golvet och göra övningarna, som fokuserar på bålstabilitet och de djupt liggande musklerna (ex. iliopsoas).

MediCore omfattar många olika yogaprogram men under de här 4 veckorna kör vi ett och samma program hela tiden. Du kan därför välja att anmäla dig till ett drop-in pass – eller flera pass – under dessa 4 veckor. Senast onsdagen innan passet behöver du ha gjort din anmälan!

MediCore-klassen pågår v16-19 (18/4-9/5), 4 tillfällen à 90 minuter

När och var:
Torsdagar kl. 19:00-20:30
MåBraPraktiken, Engelbrektsgatan 37, Örebro

Pris per pass: 200 kr

Max antal deltagare: 10 personer

Här gör du din anmälan!

 

 

MEDIYOGA VIA MEDBORGARSKOLAN

Jag håller även MediYoga-klasser via Medborgarskolan…

För mer information – se Medborgarskolans hemsida.

 

 

Vill du ha privat klass i MediYoga? Eller boka gongavslappning/gongbad?

För frågor och bokning – mejla: info@powerwithin.se.

Jag kan vid behov även komma ut till din arbetsplats och hålla ett MediYogapass för en grupp om max 15 personer (max antal för att jag som instruktör ska kunna överblicka alla i klassen). Finns ingen lämplig lokal med plats för yogamattor att tillgå på din arbetsplats  kan vi göra passet sittande på stol i ett konferensrum. Antal deltagare anpassas efter lokalens yta.
Är du intresserad av ett ”prova-på” pass – hör av dig via mejl: info@powerwithin.se.