MediYoga

MediYoga i Gällersta Forngård (i Almbro strax utanför Örebro)

En 12-veckorsklass (v36 t o m v47) i MediYoga, torsdagar kl. 19:00-20:30, har nu börjat i den härliga atmosfären som Gällersta Forngård erbjuder.

Du har fortfarande möjlighet att anmäla dig även då kursen startat. Vi jobbar på samma yogaprogram under 4 veckor, så du kommer lätt in i klassen. Ett fåtal platser finns i dagsläget kvar.

Ingen tidigare erfarenhet av Yoga krävs. Även om du inte kan sitta på golvet kan du delta. MediYoga kan även utföras sittande på stol!

Du anmäler dig här!

Pris: 1 750 kr för 12 tillfällen à 1,5 timmar (vi tar emot ActiWay och ePassi som betalningsmedel, samt även Örebro kommuns presentkort).

Vi kommer att vara i den vackra S:t Olofssalen i anrika Gällersta Forngård, som ligger i Almbro strax utanför Örebro. Du får tillfälle att utöva MediYoga i en unik miljö. I den stora salen finns också gott om utrymme för att kunna hålla distans till övriga kursdeltagare.

Under de 12 veckorna som klassen pågår kommer vi att gå igenom tre olika yogapass med olika övningar som jobbar på lite olika delar, där varje pass kommer att göras 4 veckor i följd.

Du tar med egen yogamatta samt en filt.

Stolar finns att sitta på för dig som inte kan/vill sitta på golvet i s k ”lätt meditationsställning” och göra de olika övningarna. Ett fåtal sittkuddar och filtar kommer också att finnas på plats att låna, om du behöver stöd då vi gör de olika övningarna. I övrigt tar du med egen yogamatta samt en eller två filtar, beroende på om du vill ha en filt att ligga på (ovanpå din matta för att göra det extra bekvämt för dig), samt kanske en extra filt att lägga över dig, då vi ligger ner en längre stund under andningsövningen och den lite längre vilan, om du har lätt för att bli frusen.

Varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om MediYoga och vad den innebär!

Vi tar emot ActiWay och ePassi som betalningsmedel, samt även Örebro kommuns presentkort.

 

MediYoga-klasser via Medborgarskolan

En 12-veckorsklass, med mig Lisa Helldén, börjar också via Medbogarskolan i höst, med start vecka 37, tisdagar kl. 19:10-20:40. För anmälan och mer info se Medborgarskolans hemsida.
OBS! Starten framflyttad till den 28/9 (v39). Detta innebär att antalet  klasstillfällen kortas ned till 10 ggr så att slutdatum är detsamma som tidigare.

Vi går under dessa veckor igenom 3 olika pass med olika övningar. Ingen tidigare erfarenhet av Yoga krävs. Även om du inte kan sitta på golvet kan du delta. MediYoga kan även utföras sittande på stol!

Vill du ha privat klass i MediYoga? För frågor och bokning – mejla: info@powerwithin.se.

Jag kan vid behov även komma ut till din arbetsplats och hålla ett MediYogapass för en grupp med begränsat antal deltagare utifrån de regler och lagar som finns. Finns bara lokal att tillgå på din arbetsplats som gör att vi kan hålla avstånd fungerar även detta. Vi gör då passet i sin helhet sittande på stol.
Är du intresserad av ett “prova-på” pass – hör av dig via mejl: info@powerwithin.se.