MediYoga

MediYoga i Gällersta Forngård (i Almbro strax utanför Örebro)

En ny 12-veckorsklass i MediYoga kommer att starta upp den 27 januari 2022. Vi träffas torsdagar kl. 19:00-20:30 i den härliga atmosfären som Gällersta Forngård erbjuder. Kurslängd: vecka 4-15.

Ingen tidigare erfarenhet av Yoga krävs. Även om du inte kan sitta på golvet kan du delta. MediYoga kan även utföras sittande på stol!

Här kan du anmäla dig till klassen

Max antal deltagare: 10 personer.

Pris: 1 750 kr för 12 tillfällen à 1,5 timmar (vi tar emot ActiWay och ePassi som betalningsmedel, samt även Örebro kommuns presentkort).

Vi kommer att vara i den vackra S:t Olofssalen i anrika Gällersta Forngård, som ligger i Almbro strax utanför Örebro. Du får tillfälle att utöva MediYoga i en unik miljö. I den stora salen finns också gott om utrymme för att kunna hålla distans till övriga kursdeltagare.

Under de 12 veckorna som klassen pågår kommer vi att gå igenom tre olika yogapass med olika övningar som jobbar på lite olika delar, där varje pass kommer att göras 4 veckor i följd.

Du tar med egen yogamatta samt filt.

Stolar finns att sitta på för dig som inte kan/vill sitta på golvet i s k ”lätt meditationsställning” och göra de olika övningarna. Ett fåtal sittkuddar och filtar kommer också att finnas på plats att låna (ihoprullade filtar kan även användas som stöd då vi gör de olika övningarna). I övrigt tar du med egen yogamatta samt en eller två filtar, beroende på om du vill ha en filt att ligga på (ovanpå din matta för att göra det extra bekvämt för dig), samt kanske en extra filt att lägga över dig, då vi ligger ner en längre stund under andningsövningen och den lite längre vilan, om du har lätt för att bli frusen.

Varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om MediYoga och vad den innebär!

Vi tar emot ActiWay och ePassi som betalningsmedel, samt även Örebro kommuns presentkort.

Vi följer de rekommendationer som FHM och andra instanser utfärdar om antal elever per klass. Vi tillhandahåller handsprit och ser till att gemensamma ytor hålls rena, där handtag mm ytdesinficeras. Har du minst symptom stannar Du hemma!
 
 
 

MediYoga-klasser via Medborgarskolan

En 12-veckorsklass, med mig Lisa Helldén, börjar också via Medborgarskolan med start vecka 04 2022. Tisdagar kl. 19:10-20:40. För anmälan och mer info se Medborgarskolans hemsida.

Vi går under dessa veckor igenom 3 olika pass med olika övningar. Ingen tidigare erfarenhet av Yoga krävs. Även om du inte kan sitta på golvet kan du delta. MediYoga kan även utföras sittande på stol!

 

Vill du ha privat klass i MediYoga?

För frågor och bokning – mejla: info@powerwithin.se.

Jag kan vid behov även komma ut till din arbetsplats och hålla ett MediYogapass för en grupp om max 15 personer (max antal för att jag som instruktör ska kunna överblicka alla i klassen). Finns ingen lämplig lokal med plats för yogamattor att tillgå på din arbetsplats  kan vi göra passet sittande på stol i ett konferensrum. Antal deltagare anpassas efter lokalens yta.
Är du intresserad av ett ”prova-på” pass – hör av dig via mejl: info@powerwithin.se.