Friskvård

Friskvård

För företag och privata grupper

Power Within Friskvård riktar sig till till dig som privatperson likväl som till företag som vill erbjuda sina medarbetare en möjlighet att bättre hantera stress och förbättra sin hälsa. Sunda medarbetare leder till minskad sjukfrånvaro, vilket gynnar både arbetsgivaren och arbetstagaren. Företaget blir också en attraktiv arbetsplats som månar om sin personal.

Power Within Friskvård riktar sig kort sagt till alla som vill träna i cirkelform. 

Power Within erbjuder nu inomhusträning i cirkelform till sluten grupp om max 6 personer. Just nu pågår en 8-veckors träningsperiod. Detta pass tar inte in fler deltagare i och med de nya Coronarestriktionerna.

Som företag kan du även boka utomhusträning i Tabata-/cirkelform för dina anställda.

Vi jobbar med vår egen kroppstyngd som motstånd och utför övningarna utifrån vår egen fömåga – med fokus på kondition, rörlighet, styrka, och balans. En träningsform som passar alla! 

Ett pass tar ca 60 minuter inklusive uppvärmning och stretch efteråt. Här är det bra att vara ombytt och ha en vattenflaska med, samt en liten handduk – det enda vi använder som redskap. Kör ett lunchpass (som då utförs innan du äter din lunch) eller lägg träningstiden i anslutning till arbetspassets början eller slut!

Utomhusträningen kör vi året om. Kläder efter väder helt enkelt. På sommaren, och vid tillgång till gräsmatta, använder vi träningsmatta och gör vissa övningar liggande och på vinterhalvåret – eller vid dåligt väder – kör vi passet stående. Du får frisk luft och tränar din kropp samtidigt.

Vi tar emot ActiWay och ePassi som betalningsmedel.

Har du frågor – eller vill ha mer information och prisuppgifter, kontakta: info@powerwithin.se