AKTUELLA EVENEMANG

Redan nu kan du anmäla dig till höstens kurser i MediYoga och Meditation!

Läs mer här om MediYogans klass i höst, och här kan du läsa om kursen i Meditation.

Hitta din Power Within i höst!

JULI

🌞 Juliyoga – tisdagsyoga utomhus!

Tisdagskvällar kl. 18-19, med start v28, kan du under juli månad hänga med på ett medicinskt yogapass. Vi håller till i parken vid Tegnérskolan. Medtag egen yogamatta (eller filt)!

Det blir ett yogapass där övningarna görs mjukt och inkännande i takt med ditt andetag. Passet avslutas med en meditation. Det blir under dessa veckor lite olika övningar vi kommer att gå igenom där du också får prova olika meditationer.

Boka dig för samtliga tillfällen – eller bara enstaka! Med reservation för att pass kan komma att ställas in, beroende på väder och vind.

Sommarpris: 100 kr per tillfälle. Utnyttja ditt friskvårdsbidrag!

Gör din anmälan här!

 

🌞 🌞 21 juli 

Nytt tillfälle till Medveten Vandring som avslutas med ett gongbad!

Häng med på en vandring i naturen där du får tips om hur du kan hjälpa din kropp att röra sig på ett bättre sätt, så att du inte orsakar felbelastning som kan leda till skador på längre sikt.

Du får också tips på hur du bättre kan vara i nuet och komma i kontakt med din andning.

Det blir även en inblick i yogans värld då vi längs vägen stannar till och gör några kortare övningar samt en enklare meditation.

Vandringen kommer att avslutas med en gong-avslappning (frivilligt att delta), på ca 30 minuter. Under Gong-avslappningen ligger du ner och bara lyssnar till gongens vibrationer som får ljuda i samklang med naturens alla ljud.

När och var:
Söndag den 21 juli vid P-platsen vid fallen, Karlslund. Start 08:30.

Pris: 350 kronor

Tidsåtgång: ca 2,5 timmar

Vi startar kl.08:30 (vi ses från 08:15 och påbörjar sedan promenaden 08:30) och vandrar längs Svartån med start vid fallen vid Karlslund, ut mot Lindbacka och tillbaka. En sträcka på ca 4 km.

Te och torkad frukt kommer att finnas för den som vill ha (ingår).

Medtag något som du kan ligga på under gong-avslappningen (yogamatta/liggunderlag/filt), ev. vattenflaska samt ett öppet sinne 😉. ”Kläder efter väder”!

Här hittar du anmälningsformuläret!

Trevlig sommar!